Måter å Spare I Personlige Skatter Med Grønn Energi

Når det gjelder grønn energi, tror mange at det er dyrt. Det krever mye arbeid for å gjøre bruk av grønn energi. Det er ikke nok tid til å gjøre dette. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Du kan legge bort unnskyldningene nå, da denne artikkelen kommer til å gi deg all den informasjonen du trenger, slik at du kan omfavne en grønn energi livsstil.

Hvis du ønsker å spare energi, justere Air condition enhet slik at den er satt to grader høyere om sommeren og to grader lavere om vinteren. Du vil sannsynligvis ikke kunne fortelle at du har endret det, men tar det steget vil spare deg på den månedlige regningen og få ned karbonutslipp.

Hvis du reparerer eller erstatter taket, og du har god soleksponering, se til å ha photovoltaic (PV) celler integrert i taktekking materiale. Moderne PV celler er mye mindre merkbar enn eldre stiler. Hvis du dont ‘ bruk alle av det elektrisk utviklet av din hjem, noe nytte selskapene ville aften utleie du mate den rygg inn i system for godskrive imot din regningene.

Sørg for at hjemmet ditt er helt forseglet fra alle utkast, hvis du ønsker å leve grønt og bruke rektorer av grønn energi. Vinduer og dører er dine største syndere for å slippe varm og kald luft ut av hjemmet ditt. Så forsegle dem og begynne å spare penger.

For å spare energi hjemme, koble elektronikken, inkludert TV-er og DVD-spillere, til strømstrimler og når du ikke bruker dem, slå av strømstrimler. Ikke bare vil du bevare energi ved å gjøre dette, men du vil også spare penger på strømregningen.

Mange mennesker som eier boliger med air-condition ikke klarer å innse hvor mye energi som brukes av disse enhetene. Hvis du har et hjem med klimaanlegg, bør du vurdere en grønnere måte å kjøle seg ned på ved å spare energien som brukes til å kjøle ned luften. Prøv å spare air-condition for de varmeste dagene. Hold persienner og gardiner trukket i de varmeste timene og åpne vinduer og dører etter at solen går ned. Takvifter kan også hjelpe mye!

Kjøp sollys for hagen din og utendørs gangveier. Disse dekorative lysene er relativt billig, og ikke legge til strømregningen. I løpet av dagen, disse lysene absorberer strøm fra solen. Om natten, de lyse området med lagret energi. Dette er en fantastisk måte å redusere energiforbruket mens beautifying din hage.

Bytt ovnen med en som har Energy Star-forseglingen på. Du kan spare 15 til 20 prosent på måneden energikostnader hvis du kjøper en svært effektiv ovn. Du kan til og med få en føderal skattekreditt som vil bidra til å dekke kostnadene for din nye ovn!

Nå som du vet hva som skal til for å bruke grønn energi i ditt eget hjem, glem alle unnskyldningene du brukte før. Ta denne artikkelen og legg informasjonen fra den til bruk. Du vil finne at det er så mange fordeler, fra å spare penger på regninger til å tjene penger på ekstra energi, godt innenfor rekkevidde!

Categories: Grønn Energi